Още добри новини

Ето един нов български сайт,  който ви дава възможност за откъсване от препълненият с негативни новини онлайн свят - DobriNovini.com .

Идеята на сайта е съвсем проста - потребителите да четат само положителни и приятни новини, които да ги накарат да се чувстват по-добре в ежедневието си. В сайта за добри новини се публикуват ежедневно събития от България и света. За публикуване се избират най-значимите новини, влияещи положително върху живота на хората. Екип от редактори се грижи за това да оформи, текста и изображенията на новините на нужното ниво.

В DobriNovini.com няма новини за насилие, политика и клюки. Без капчица отрицателни емоции и шок. Сайтът Добри новини не е партийно или икономически зависим. Създаден е от група ентусиасти, които инвестират времето си, да избират за читателите само добри новини

Не се публикува информация и за известни личности, като популярни артисти, певци и спортисти, за да се отдалечи от суетата, обзела всекидневието. Изключение правят благотворителни инициативи, в които участват родни или световноизвестни личности.

Добри новини се опитва да създава качествено съдържание близко до мисленето на младите позитивни интернет потребители. Екипът на сайта обещава, че DobriNovini.com ще продължава да бъде в бъдеще далеч от финансови, идеологически и политически влияния.

Сега Добри новини се нуждае от нови автори на статии, които да търсят добрата новина и да публикуват статии. Изискванията към кандидатите са изключително скромни: положително мислене, основни знания за уеб и постоянство. За да кандидатстват активните потребители трябва да посетят страницата „Контакти” в сайта и да се свържат с Редактор на онлайн медията.

Всеки може да се запише за получаване на добри новини по имейл – веднъж в седмицата. Или да последва Facebook страницата на сайта www.facebook.com/DobriNoviniCom
-

-