Ерик - човекът-сандвич от Ню Йорк

Запознайте се с Ерик. През последните 15 години той е бил забелязван многократно, да се вози на различни влакове в Ню Йоркското метро, със своята количка, натоварена със закуски. Всяка сутрин той прави сандвичи и ги товари на количката си, заедно с различни плодове, сладки и сокчета.


Ерик храни гладните със своите закуски! "Не е задължително да си бездомен, за да си гладен" - казва той и ще те нахрани, ако си гладен! Сандвичите приготвя сам, и сам финансира своята дейност. Ако някой може и иска да си плати за закуската - чудесно, а ако друг не може да си плати или не иска - няма проблеми - Ерик пак ще го нахрани!


Този човек трябва да бъде вдъхновение за всички нас, защото доказва, че не е нужно да си кой-знае колко богат, за да направиш няколко сандвича и да купиш малко плодове и сладки десерти. А точно тези дребни неща могат да са жизнено необходими на някой гладен човек!


"Благодарим ти, Ерик, за старанието, алтруизма и доброто ти сърце, за това че храниш гладните в метрото през последните 15 години. Продължавай все така!" - казва за финал авторът на снимките (потребителят с прякор cb98678), който е публикувал историята на Ерик в Reddit.com.
-