Нека днес бъдем ангели! 22 август - Be an Angel Day

BE AN ANGEL DAY не е религиозен празник, а е по-скоро събитие, което се празнува всяка година на 22 август. На този ден хората по света се насърчават да бъдат като Ангелите - служители на Бога - и да направят някаква малка или по-голяма услуга на някой, да внесат поне малко радост и светлина в нечий живот. За първи път BE AN ANGEL DAY се е празнувал на 22 август 1993г.

Ако искате да се включите в празника трябва просто да послушате сърцето си - то ще ви вдъхнови как можете да помогнете. Може да го празнувате индивидуално, като направите анонимно някаква дребна услуга на някой познат или непознат, а може да организирате и някое групово мероприятие, като например да съберете децата от квартала и да ги заведете на излет сред природата. Важното е самите вие да се почуствате като Ангел, правейки някакво добро и благородно дело.


Празнуването на Деня в който да бъдем Ангели има за цел да заздрави връзките между човешкото и небесното царство на Ангелите в служба на Бога. Този празник е чудесна възможност да разкрием своята Божествена същност и да предадем на другите около нас своето послание за любов, надежда, вяра и мир - послание, което Ангелите ни пращат ежедневно, само трябва да се вслушаме в сърцето си за да го чуем.

Днес бъдете Ангели, направете нещо добро за някой, бъдете благословия в живота на някого, разпространете своята любов и светлина.

Източник: /earthangel4peace.com/
-

-