Опасна каскада за благородна идея

Снимка: DailyMail
Повечето хора си мислят, че тинейджърките днес се вълнуват само от това, как да се сдобият с нова модерна дрешка. Оказва се, че не е точно така - запознайте се с Нели Одъм-Уилсън, 16-годишно момиче, което се сдоби с наистина уникален моден аксесоар - брада от пчели.

От дълго време Нели, която живее в Южен Молтън в Девон, искала да замине като доброволец в Африка, за да помага на сираците в Уганда. Нямала обаче достатъчно пари за такова далечно пътуване. За да събере необходимите средства Нели се решила на изключителна постъпка - сложила си брада от истински пчели!

Опасната каскада била извършена във фермата Quince Honey в Девон, а Нели успяла да събере с помощта на спонсори цели £400 за своята доброволческа мисия. За да привлече насекомите тя сложила пчелата-майка на лицето си. За щастие момичето се разминало без нито едно ужилване.

"Беше малко страшно с всичките тези пчели на лицето ми" - казва Нели. "Имах чувството, че са навсякъде". Въпреки всичко момичето издържало цели 7 минути покрито с бръмчащите създания. Собственикът на фермата Ян Уолъс казва, че за първи път вижда такъв подвиг да зъвърши без нито едно ужилване.

Още подробности от източник: /DailyMail/